100 päivää ilman ylimääräistä sokeria | Vinkki: yksi parhaista sokerittoman ajan välipalaherkuista

8. helmikuuta 2016

tyttö, tarjotin ja puolukkavälipala
puolukkarahka
vanha leipälauta ja puolukkavälipala

Hyvää Maanantaita! Töihin lähtö on lähellä, mutta sitä ennen jaan jälleen yhden suosikkivälipalani sokerittoman kauden aikana. Puolukka on punainen supermarja. Se virkistää jo pelkällä ulkonäöllään. Pirteä kuin mikä! Syön lähestulkoon päivittäin tämän kaltaisen välipalan tai aamupalan. Yksinkertainen ja helppo! Sekoitan purkillisen rahkaa, puolukoita ja hunajaa. Joskus käytän puolukoiden sijaan mustikoita, punaisiaviinimarjoja tai ananasta. Tämä täyttää ja helpottaa makean himoa, jos sellaisesta hetkellisesti kärsii. Nyt, mukavaa päivän jatkoa! 

INSTAGRAMMINI, KLIK on sellainen paikka, joka vihjaa usein tulevasta blogiaiheesta. Tänä aamuna teimme lasteni kanssa puolukkataidetta. Instasta löydät kaksi aiheeseen liittyvää kuvaa.|

Lähetä kommentti

XOXO!

Copyright © 2025 RAWJOKO
Design by Fearne