Kun unohdin itseni ja vartaloni sekä uusi somemottoni!

2. maaliskuuta 2019

keltaiset jumppatrikoot

Saat vain yhden syntymässäsi. Siinä sinä sitten asut ne vuodet, jotka sinulle annetaan. Olen 46-vuotias! Elin, synnytin neljä kertaa, tein töitä ja paloin loppuun. Unohdin itseni ja vartaloni vuosiksi. Olin vain äiti, bloggaaja ja hoitsu, edes vaimoksi minusta ei riittänyt. 

Omaksi ja läheisteni onneksi heräsin. Selvitin sotkuja, valvoin ja yritin saada itseni eloon. Onneksi rohkea mieheni, oma peeteeni, uskalsi kysyä minulta vielä kerran ; "Lähtisitkö kanssani kuntoilemaan?" Autuas oli se päivä, kun yli kaksi vuotta sitten vastasin mieheni kysymykseen myöntävästi, "kyllä, haluan!".

Siitä lähtien olen kuntoillut säännöllisesti, joskus viisikin kertaa viikossa. Tahti on tehokas, mutta rento. Välillä on tullut lyhyitä taukoja töiden ja flunssien takia, mutta kuntoilu on tauoista huolimatta jatkunut.

Perustin muutama vuosi sitten kuntoiluaiheisen blogin. Olen pohjimmiltani edelleenkin bloggaaja, tarinoiden jakaja. Suljin kuitenkin tuon blogini vain lyhyen ajan jälkeen. Olin tuolloin heräämässä siihen, että vartaloni vanhenee. Kun Kaksi vuotta sitten aloitin kuntoiluharrastukseni, ei uuden blogin perustaminen käynyt mielessä, keskityin täysin itseeni, kuntoutin rikkinäistä mieltäni ja väsynyttä vartaloani.

Tänään, yli kaksi vuotta myöhemmin, olen tasapainossa elämäni kanssa. Siksipä ryhdyin jälleen somettamaan omilla jo olemassaolevilla kanavillani. Viimeisen päälle viilatut sisustusaiheet ja kuvat ovat historiaa. Nykyään jakoni, postaukseni ja kuvani sisältävät elämää, sitä itseänsä. Täydellisen epätäydellistä! Sisältö saattaa yllättää, koska minulla ei ole suunnitelmaa. En tiedä siis itsekkään mitä jatkossa kirjoittelen. Tällä hetkellä jaot sisältävät runoutta, sanontoja, vitsejä, kuntoilua, äitiyttä ja ja ja. Ainut tavoitteeni tällä hetkellä on rohkaista just sinua! Olen luonteeltani erittäin avoin ja haluan jakaa asioita. Totesin jo aikaisemmin Facebook-sivullani, kuinka haluan tuottaa/luoda jotakin. Olkoon siis Rawjokon tarinat sitä tuottamista. Jos ihmettelet nimeä "Rawjoko" ja sitä mistä moinen nimi on saanut alkunsa, kerron sen vielä. Kun perustin uuden Instagram-tilini RAWJOKON muutama viikko sitten halusin sisällöstä "raakaa" ja "sellaisenaan tuotettua". Somekanavat ovat nykyään erittäin sliipattuja. Sisältö suunnitellaan tarkasti ja kuvat kaunistellaan. Rawjoko, ei ole sellaista. Kuvat ja tarinat ovat spontaanisti otettuja ja jaettuja, välillä kaunista ja välillä vähemmän kaunista. Siksipä myös uusi "somemottoni" on " No plan here, just freedom!" "Ei suunnitelmaa, vain vapaus!".

Kanavani löydät INSTAGRAMMISTA täältä,  FACEBOOKISTA täältä ja tältä blogisivulta. Jos Instagrammin "stoorit" ovat sinulle tuttuja voin kertoa, että teen videoita paljon. Videoni eivät sovi tosikoille! Hahaa!

jumppa tyttö



Lähetä kommentti

XOXO!

Copyright © RAWJOKO
Design by Fearne